1.a maj - Göteborg

"1:a maj - dagen då den samlade vänstern demonstrerar mot det samhälle dom själva haft makten i dom senaste 80 åren.."


Jag drar med Michaela till Göteborg! Spenderar helgen där med fast lokal på ett hotell som jag inte bott på innan, ska bli väldigt kul! Vad vi ska göra är skönt oklart. Träffa Larch, och Mickan ville åka grodan.. Sommarjacka är jag ute efter.


Senaste tiden har det inte hänt något av större värde. Lite fotboll, köpt cykel, jobbat, osv. Stiltje. Men härligt att sommaren är på G. Och årets första riktiga balkongmiddag idag!


1:a maj, ja. Själv är jag som bekant i Göteborg, en stad som jag förknippar med nästan blodröd politik och sosse-diktatur.
Kan nog knäppa en hel del bilder på "roliga" vänstermänniskor. Kommer såklart publicera dessa om så sker.


Kollade igenom en gammal pärm som jag har stående i bokhyllan. Massa idrottsdiplom, klassbilder samt både h
ockey- och fotbollsbilder från -87 och framåt. Mycket roligt! Ska se om jag kan scanna in och publicera ett par av dom här framöver.


Bolaget har stängt 1:a maj. Som att uppmuntra till svartspritförsäljning..


"Lokal" "kändis"
http://www.na.se/artikel.asp?intId=1473050
http://sv.wikipedia.org/wiki/Christian_Gergils
http://www.expressen.se/debatt/1.1241817/rasismen-mot-hundar-sparar-ur
http://www.expressen.se/1.191560
http://www.utryckning.se/index.php/2008/07/21/kamphundar-pa-vift-i-centrum/
Och för att verkligen vara säkra, skjortan:
Bild 1
Bild 2
Apropå när aftonbladet återanvänder bilder så är det här en klassiker :D

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article307463.ab
http://wwwc.aftonbladet.se/noje/9902/19/oliver.html

Skitsamma, såhär kan man hålla på i all evighet man snart nog varenda "kändis".

Ha det bra i helgen!

ps: kan inte publicera några bilder just nu, har köpt en ny mp3-spelare som hänger på laddning i dat


ÖSK - Elfsborg

Ett par härliga klipp från när Örebro hockey gick upp i hockeyallsvenskan:
http://www.youtube.com/watch?v=S5JrKUiaaas
http://www.youtube.com/watch?v=11I3-0vIt4c

Jag och Glenn var på hemmapremiären i fotbollsallsvenskan och såg ÖSK förlora med 0-1 inför drygt 9 000 åskådare. Surt..

I lördags blev jag sjuk, en jävla feber, hosta och liknande skit. Hatar det. Har toksvettats och frysit om vartannat på nätterna och hostat så jag är helt matt. Usch. Humöret blir jävligt dåligt, och jag orkar ingenting.

Hur som, bilder:

ÖSK-supporter som fått armen bryten av Djurgårdens vakter då ÖSK mötte dom i den allsvenska premiären http://www.svenskafans.com/fotboll/artikel.asp?id=290285

Mange dj:ar

ÖSK-tatueringGrillning och boulespel på kvällen


Örebro upp i hockeyallsvenskan!

Matchen på skärtorsdagen blev grymt spännande, men till sist stod Örebro som segrare av kvalet till allsvenskan! En riktig bragd av laget, ledarna och alla som stöttat och hjälp Örebro Hockey under dom säsonger dom satsat på att ta sig upp! Örebos orförande Mikael Fahlander var överlycklig, han har fått ta skit för sin "kaxighet" kring Örebro hockey och tron på laget. http://www.hockeysverige.se/blogger_division1.html

Istället för att Örebro möter Skåre, Munkfors, och liknande "skitlag" så kommer dom nästa år möta AIK, Malmö, Västerås IK, Bofors IK, osv!

Kan igentligen inte förstå att fotboll är en större sport än hockey i Sverige, hockey är så mycket intensivare, händer grejer hela tiden, och  massa känslor bland spelare och publik.

Hockeyn här i stan har alltid haft bra supportrar gällande engagemanget för laget, medans fotbollen i stan fått ett uppsving dom senaste 5-6 åren. Det handlar enligt mig om kultur. Örebros hockeys supportrar är inne på tredje generationen engagerade fans. Min far åkte på matcher när han var ung, då hette laget Örebro IK, jag har en gammal klubbnål jag fick av honom som han själv hade när han gick på matcherna. När jag var 4-5 år tog han med mig till Toyotahallen för att se ÖIK, sedan dess har jag själv varit intresserad och gått på massa hemmamatcher och åkt på många bortamatcher och själv spelat hockey.

Spelare som Niklas Sjökvist, Fredrik Wahlberg, Jocke Lundholm, Per Widmark, Janne Olsson, Mattias Zetterberg, Pierre Ivarsson,  Hofbauer, Daniel Rydén, Mikael Holmberg, osv var grymt bra. Det fanns en stolthet att vara ÖIKare redan back in the days, som senare har kommit till fotbollssupportrarna.

Köpte lite grejer att plantera på balkongen

På matchen:

Rökpaus:Fredrik Larzon från Millencolin

Fullsatt

Huddinges tränare fick spel och klev in på planen och jagade efter domaren. Aldrig sett nåt liknande!Örebro Hockey kvalar till allsvenskan!

Idag, om ett par timmar spelar Örebro Hockey den viktigaste matchen på flera år. En plats i hockeyallsvenskan i potten, och läget är följande:
Örebro möter Huddinge hemma i Örebro.
Samtidigt möter Tingsryd Asplöven i Haparanda.
Örebro och Tingsryd har lika många poäng, och det av lagen (Örebro och Tingsryd) som gör flest och släpper in minst ikväll vinner serien och går upp i allsvenskan! En hel säsong har Örebro Hockey kämpat och slitigt, och så handlar det i sluändan om målskillnad..
Vanligtvis går dessutom två lag upp i Allsvenskan, men oturligt nog i år så går bara ett lag upp pga att serien ska "bantas".
Jag är där, alla som kan bör gå på matchen som börjar kl. 19:00. Kommer bli helt fullsatt i hallen och ett jäkla tryck så var där nån timme innan. Örebro ska upp!


Söndags lunch

Kylskåp!

Var hos Glenn och tittade på Djurgåren - Örebro i fotbollsallsvenskan

Nån av hans grannar har en plastcykel, haha. Larch hade en sån när vi var små, har för mig att den mjuknade i solen och var allmänt svajig. http://sv.wikipedia.org/wiki/Itera

Gjort fiskgratäng! Riktigt gott!

Frukost lördag:

Lunch lördag:

Bilder från veckan..
Spelat Guitar hero hos GLenn och Emmelie

Michaela gav mig en ny bok!

Kvällsmat nån dag..

Hälsat på DanneBakat pizza..Kvällsmat..Riktigt skön vårdag här i veckan!Kö till glasskiosk

USÖ. Ser inte så kul ut..

Tog årets första bad i Svartån.. eller inte..

Påskmarknad i Wadköping


RSS 2.0