Skådespela berusad

Är verkligen länsstyrelsens "test" av hurvida krogarna serverar berusade något att ta på allvar? Och hur kan man skriva att krogarna serverar berusade när personen i själva verket var nykter och bara spelade full, en jävla skillnad det.
Känns som flamseri att skicka ut någon att spela full.
Man skapar ju en situation som inte finns innan. Ska man kolla hurvida barpersonalen serverar alltför berusade är det väl bättre att sätta sig i baren eller vid ett bord, beställa in lite käk och iaktta riktiga situationer?
Kan man applicera metoden på andra områden, kanske be skådisen köra 50 på 30-väg och sen rapportera att folk kör för fort på 30-vägar..?
Kan tänka mig att fånen överdrev sitt skådespeleri för att, som det står i texten, vara säker på att bartendern sett att han var "full".
Dyngpackade gäster är inget varesig personal eller övriga gäster vill ha på krogarna, och jag tycker inte att det är särskilt vanligt att allt för berusade personen faktiskt är på stans krogar.

Undrar om andra brancher genomgår samma tester, kvitton på pizzerior, lämna in bilar utan fel på verkstäder för att se vad oljeaporna hittar för fel på bilen,  osv.
http://na.se/nyheter/2.2503/1.536061
http://www.lansstyrelsen.se/NR/rdonlyres/53DBBFD5-8722-44C3-A128-7B13917C1F54/148146/RapportBSihelhet2009.pdf

Lite bilder från senaste veckan!

Bäst!

Middag förra veckan..

Smoothie nån kväll

Mutti!



Gjorde spaghetti och köttfärssås..





Mickan bakade bullar..

Falukorv och makaroner, riktigt gott! God falukorv från Robetssons, Adolfsberg!

Gjorde en slags lasagne, och följde receptet slaviskt för att se hur det blev. Kolla, ser ju inte direkt gott ut. Men det smakade ok iaf.

Hockey  i lördags, Örebro mötte i en träningsmatch Dynamo Riga med spelare som Marcel Hossa, Martin Kariya och Sandis Ozolins. Örebro torskade med 10-2..

Marek



Promenad till hallen



Micke och Harri



På kvällen lagade vi wok med kyckling. Bra bra..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0