Millencolin och kannibaler

Jag laddade hem några Millencolinskivor i helgen. Ja, hemskt. Ladda ner. Men då det är så att jag faktiskt har eller i allafall har haft deras skivor så tycker jag att det är okey. Skivorna ligger väl någonstans. Delar även garage med Erik Ohlsson, gitarrist i just Millencolin. Vars gitarr jag fastnade i en gång när jag sprang upp på scenen när Millencol.. äh, det där har jag redan skrivit om ju.
https://nilsis.blogg.se/2008/november/utkast-gardagskvallen-bestod.html
Undrar om han skulle minnas det om jag gick fram och sa det någon dag? "Jaha var det DU?" Förmodligen skulle han inte det.


Jag drog in alla skivorna på min playlist på datorn. Många bra låtar, vissa har jag inte hört på över säkert  12 år! Känner igen dom såklart då jag verkligen lyssnade jämt på deras musik för 14 år sedan, men tycker att dom låter annorlunda nu än då. Rätt frän känsla.

Här är några bra låtar:

Niap
https://www.youtube.com/watch?v=VTUQ5WwjfAo

Take it or leave it
https://www.youtube.com/watch?v=GPK6sZdSzTI


Och apropå fransmannen som åt upp sin cellkamrat ( https://www.aftonbladet.se/nyheter/article7345713.ab ) , så bodde det faktiskt en "känd" fransk kannibal här i Örebro för  några år sedan. Bodde med sin flickvän, en modell rakt över jinjin på norr. Nog om det.

Pix:
Jag, kanske 16 år. Millencolinplanch på väggen. hehe!

Några år senare! Ohlsson, jag, Färm och Glenn!

Trackback
RSS 2.0