Bilder från Örebro HK mot IK Oskarshamn

Jag och Jocke knallade ner till hallen igår för att se om Örebro kommit ur sin formsvacka med 4 förluster på 5 matcher eller något liknande. Var segern mot Mora i Fredags vändningen? Och jodå, Örebro besegrade IK Oskarshamn med klara 6-1 i en helt okey match där Örebro när dom trampade på och kom med fart påminde om hur laget i princip spelade hela hösten: full fart och oerhörd styrka och beslutsamhet.

Ni är säkert trötta på att läsa om Conny här och överallt annars. Jag är allt annat än trött på Conny.
Igår gjorde han 2 mål och passade fram till 2. Hans pass till 6-1 var lysande, flippade pucken skickligt över motståndarnas backs klubba rakt på Per Edholms klubblad som bara hade att smälla in pucken. Lysande! Bara att få se en sån passning är värt hela entrépengen.
Dessutom fick han sånär igenom en "strömbergare": Conny åker ner bakom motståndarnas målbur och när målvakt och back förflyttar sig för att täcka upp bakom den stolpsida där Conny fram efter att åkt bakom målet med bra fart så passar Conny bakåt vid första stoplen där en Örebroare kommer farande och då alltså får öppet mål. En fenomenal inövad variant som gav Örebro många mål förra året. Kruxet är att passningen måsta slås med oerhörd precision, för annars träffar man ju målburen bakifrån istället för att få fram den framför mål.

Redan imorgon är det möjligt att få se lirarnas lag igen. Då mot ärkerivalen Bofors IK. Jag tål inte med förluster mot Bofors, allra minst då jag är på plats i hallen. Blir fysiskt illamående. Det brukar bli heta matcher, och Boforssupportrar i Örebro brukar bjuda på mer än ett rejält garv, så jag ser fram mot matchen, dessutom är jag rätt säker på att Örebro vinner.
Så här såg det ut senast när laget möttes i Karlskoga. En match domaren blåste av innan den ens var färdigspelad.
http://www.ctvplay.se/video/1963/Örebro-Hockey-skämmer-ut-sig

Har ni dessutom hängt med något sånär i hockeyn senaste årtionden så vet ni att det alltid är irriterat och varken lag eller supportrar till vardera lag har så värst mycket till övers för varandra.
http://nilsis.blogg.se/2009/december/bilder-fran-senaste-tiden-niklas-lihagen.html

Lite musiktips!
Dawn Of Oblivion!
Xenophobia http://www.youtube.com/watch?v=1bwFh1n97Bw

Body Electric http://www.youtube.com/watch?v=IAaW-MO64q0

Faith http://www.youtube.com/watch?v=eZulOTb6gq8

Bilder från igår då! Som vanligt är skyddsnät, stolpar och skit i vägen när man ska fota, men men..!

Entré



Muskig typ till höger









Ola Nilsson stod i Örebro





Mål!

Pucken går faktiskt inte in, utan tar i stolpen













"Conny äger"





Matchens lirare

Hemsk snöoväder utanför när matchen var slut.. Behrn arena på bilden

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0