Porr, pizza och pilsner

Rubriken låter som en Eddie Meduza-låt.. men det är det inte, vad jag vet.
 
Idag skulle jag gå på hockey, Örebro - Almtuna kl. 19. Slutar jobba kl. 14, till bolaget, hem, ut med Attis, träffade en gammal tjej som jag var tillsammans med döe 10-12 år sedan, jag inte sett henne på kanske 6 åt, satt och snackade säker 45 min, hem igen, ge Attis mat, sen la jag mig i sängen vid 17-tiden - spelade lite spel, läste nyheter och så, plötsligt somnade jag, vaknade kl 19.15. Hockeymatchen jag skulle på började kl 19. Surt, men behöver kroppen sova så behvöer den. Örebro manglade Almtuna med 6-1 iaf, men jag hade velat fota!
 
Slappade ikväll. Först tilll lucullus och sen gick jag till videobutiken, men när jag stod där och vägde filmer i ena handen och hummade läste på baksidan av fodralet och med en påse med läsk och chips i den andra handen så sköljde en våg av ensamhet över mig. Men jag är ju inte ensam, jag har massor av kompisar! Så tryckte tillbaka filmen i hyllan, gick hem och knådade ihop en pizza, hörde av mig till Klatten och mötte honom på ett par öl, innan jag knatade hemåt vid 01-tiden. En lung men skön kväll.
 
Hos videoaffären, perfekt så barnet kan se vad för film det vill hyra där på nedersta hyllan, medans familjefadern kan se vad för film han VILL hyra på översta hyllan!
Bakat pizza
 
 
Förra helgen upptäckte jag en låt som jag vad jag vet aldrig hört förut. Den var så pass bra så jag gick och frågade skivvändarn vad det var för låt/grupp. Märkligt nog en ren 90-tals brittisk poplåt!
Jag älskade brittpop som Blur, Oasis, Suede och Pulp när det begav sig. Kan inte fatta att jag misst den här superlåten!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0