Bilder från senaste tiden + Niklas Lihagen

Lite bilder:

Här hemmamatch mot Leksand för ett par veckor sedan. Stryk blev det..


ÖIK!


Lucia på stan för nån vecka sedan..Glögg!

Så jävla snyggt hus!


Och i söndags så bar det av till Karlskoga för att se derbyt mellan Bofors och Örebro. Vi åkte dit rätt tidigt och samlades på puben Red Brick. Ett trevligt ställe, typisk "pub"! God öl och trevliga vänner, inte mycket att klaga på!

Rasmus som tog emot oss var uppklädd dagen till ära.

Katt bland hermelinerna. Ska man smyga runt bland örebrosupportrar civilt kanske man ska ha en jacka som täcker handbojor och pistol..

Vi var kanske 30-35 pers på red brick. Utanför stod 6 polisbussar och flera civilbilar. Vi måste sett farliga ut..Tobbe kör på!Bilderna från matchen blev bara skit. Så dammigt i deras fula hall så blixten lös upp dammkornen och det blev som vita prickar på dom flesta bilderna. Några hundra örebroare på plats.

Niklas Lihagen drabbades av hjärtstillestånd och bara föll ihop på isen. Lyckligtvis så jobbar huvuddomaren som ambulanssjukvårdare och började göra hjärtlugnräddning direkt på isen. Otäckt, men han räddade livet på Niklas! Jävla boforssupprtrar skrek "låt han dö" under tiden. Stora i orden, när örebroarna efter matchen fanns att möta öga mot öga och kanske förklara sig så hade boforsarna lagt benen på ryggen för längesen.
Matchen avbröts och spelas klart på söndag.
http://hockey.expressen.se/Nyheter/1.1814141/vi-hade-stangt-av-dem-pa-livstid

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0