Bilder från 2010 + Conny Strömberg


http://www.orebrohockey.se/News.asp?NewsId=428

Ok, Conny har sovit i fyllecell dagen efter julafton. Klubben stänger återigen av honom, och det erkänns nu att anledningen till att klubben stängde av honom förra gången var på grund av att han festat dagen innan en träning, och inte kommit fräsch dagen efter till träningen.
"Fylleskandal" bräker aftonbladet på med, medans NA låter läsarna rösta om hurvida Conny ska få stanna i Örebro Hockey eller inte. Varför ska folk få rösta om det? Det är i allafall glädjande att 70% hittills röstat att han ska få stanna, resterande 30% kan man väl anta vara boforsare eller Växjö-supportrar.
Conny var ledig, drack för mycket och hamnade i fyllecell. Vem har inte druckit för mycket? Hamna i fyllecell är inte något brott.

Låt Conny vara, han är en stjärna i Örebro Hockey och jag anser att han behövs i klubben.
Låt ÖHK sköta dom disciplinära åtgärderna när han missköter sig så det går ut över klubben (att han inte presterar på topp pga drickandet) och klubben ska naturligtvis stötta honom. Men då är det självklart till att Conny och klubben kommer överens om hur det ska gå till.

Å andra sidan, Connys jobb är att vara hockeyspelare, han bör då vara i form när allsvenskan pågår, och att komma bakfull till träningar är inte ok. Örebro ska ligga i toppen av allsvenskan, då måste spelarna också vara på topp. Conny är oerhört duktig och påminner en del om Thomas Mitell  som spelade i Örebro får ett par år sedan. Thomas var oerhört talanfull, men ville knappt träna, och spelade mest bara power play när ÖHK gick upp i allsvenskan (delvis beroende på en skada).

Conny har presterat på isen trots en del bekymmer på sidan av (jag har ingen aning om hur pass omfattande drickandet är, om det bara strulat till sig 2 gånger). Jag skulle tro att det sista han behöver nu är att bli utanför laget.

Bilder från 2010!

Januari: Ritz

Firade min födelsedag i Göteborg


Februari: köpte nya soffor!

Mars: sköning som köpte en hel kundvagn med strösocker

Allsvensk premiär och bengaleldning på västra stå. ÖSK kom 3a i allsvenskan!


April: jag och sambon skaffade blommor till balkongen

Fest med lite grabbar från hockeyn


Maj: kollade runt i Adolfsberg..

Åkte på ko-safari!


Juni: Fantastiska dagar på strömpis och slottet

Hade hållt upp från rökandet i 1 månad och fick då välja på en present sambon skulle ge mig. Valde en victorinox brödkniv. Fortfarande rökfri!


Juli: på nån slags raggarmarknad i Arboga

Karlslunds herrgård

Var hos tandläkaren. Inget hål, och bra skick på tänderna. Inte haft hål sen 1994!


Augusti: fotboll


Sambon och jag gjorde en galen och underbara resa på varsin eu-moped, genom sommarsverige, runt Vättern! På bilden har vi lämnat Jönköping som man kan se i bakgrunden. Dramatisk utfärd där vi bland annat körde på motorvägen när gps:en fick fnatt! Helt fantastisk resa!
Här kan se se alla bilder från resan! http://nilsis.blogg.se/category/scooterresor.html




September: Spillde het sky på mig på jobbet. När jag var till vårdcentralen för att se över såret så hittade jag den här pinnen liggandes i läkarens rum. Visade sig vara en pinne tillhörandes en hund

En sån här alltså:


Oktober:
Bortamatch mot Bofors, och uppladdning på puben innan

Köpte ny stekpanna!


November:


Köpte keps!

Var i Västerås och kollade på derbyt mellan VIK och ÖHK! På bilden ser man hur det såg utan när vi laddade på pub i Västerås innan matchen


December:

Weekend i Uppsala!



Vintermarkand i Wadköping



Köpte ny kamera och gick på hockey med sambon




Thats it!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0