Örebro 6 - Malmö 2

Hockeyn ikväll var riktigt riktigt spännande, det är såna här matcher som är sköna. När laget man håller på vinner.
I sin ny-debut var Conny otroligt het, verkade enormt spelsugen och det tog inte många minuter innan han hade passat fram till matchens första mål. "-succé" sa jag till sambon. När matchen var över hade han passat fram till ytterligare 3 mål och Örebro vunnit med 6-4. Otroligt med tanke på hur han haft det dom senaste veckorna.
Vem som fick pris som matchens lirare? Gissa.
Härlig match att ha sett.

Kvällens avslutades med käk på pitchers!

Här kan ni se målen: http://www.aftonbladet.se/sportbladet/hockey/sverige/allsvenskan/article8436608.abAttis hoppar och busarMed en rejält krasslig sambo på läktaren

Nummer 24, Strömberg!

Hyffsat obektiv..!
Lite rolig bild: En örebrospelare har precis avlossat ett skott, en Malmöback slänger sig för att täcka undan det, örebrospelaren hoppar för att släppa fram pucken, målvakten fångar den med plocken och domaren (oerhört dumt placerad bredvid mål..) duckar för att inte bli träffad!

Periodpaus, rush till kioskerna

Matchen slut, Conny ensam kvar och tackar publiken


Upptäckte en sak när jag kom hem, här är en bild på några spelare. Deras damasker (byxben) är röda med lite reklam på, inga konstigheter.

Connys däremot, är märkta med "24", hans tröjnummer! Ingen annan har så. Tror inte jag sett någon spelare nån gång ha det på damaskerna! Undrar varför han har det?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0