Karlstad och stadsparken

För ett par veckor sedan bjöd Kim med mig till Karlstad, ett band vari han kände några medlemmar skulle släppa sin skiva och ha release-fest. Jag hade inget för mig och hängde såklart med! Mycket kul, det var i rockbaren på nöjesfabriken. Ett gigantiskt ställe, som att pitchers, harrys och strömpis skulle puttats ihop i ett enda hus.
Oerhört trevliga människor där, trevliga vakter, charmiga människor i barerna och så. Positivt överaskad!
Vi var på plats redan kl 20 men bandet vi skulle se spelade inte förens kl. 00:45. Jag fick kämpa för att hålla mig vaken i bilen på vägen hem.
 
 
Kim körde, drack redbull UTAN vodka.

Nattklubben
 
 
 
 
 
Rockbaren. Det var lite för röjigt vid scenen så jag fick hålla mig i bakgrunden. Canon gillar varken armbågar eller spilld öl.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
I helgen, jag och Milla gick på stan. Inte Milla på bilden.
 
Nån slags gatufest i mitt kvarter. Ett jävla trummande.
 
 
 
Jag vaknade innan kl 05 på söndagsmorgonen, snabbt upp med min kamera för promenad. Örebro är en vacker stad innan den rasslar till och vaknar. Morgonen kommer senare på helgerna.
Luften klar som källvatten, man hör fåglar istället för bilar och brus. Knappt några människor ute. Det är som att stan vänt blad och där är sidan tom.
Jag är uppmärksam när jag tar tidiga helgpromenader. Tittar man så ser man. Genom storkrogarnas fönster ser man städpersonal plocka och dona, tidningsbud drar runt på sina kärror, lodisar glider runt och letar igenom uteserveringarna i jakt på tappade föremål, och renhållningsanställda sopar gator och spolar fontänen på Järntorget.
Dessvärre hade idioter förstört och skräpat ner i stadsparken. När ska örebroarna sluta slå sönder sin egen stad..
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0