Utflykter..


Igår åkte jag och kollade in Vivalla. Utan anledning, ville bara kolla hur det ser ut i centrum. Bedrövligt. Utanför satt kanske 30 karlar och gjorde ingenting. Inne så sprang det runt ungar, och några slags centrumvärdar gick och höll ording på barn så dom inte cyklade inne i centrumet, utan hjälm naturligtvis. Eländigt.
Mötesplats Vivalla fanns också. För vem? För vad? Jag hatar ord som "mötesplats". Det förstår man att det är något som ska låta nödvändigt och angenämt, när det kanske inte är sä jävla viktigt att det finns. "Brobyggare" är ett annat ord. Flams och förbannat trams i batikhäxe-örebro kommuns regi.



Middag hemma igårkväll, gjorde rullar som skars upp, med skagen samt parmaskinka/ost/paprika, mkt gott.




Biff med potatismos, en favorit!


Idag:

Bra väder på morgonen, Mickan och Attis gick och handlade frukostbröd..

Vi drog mot Nora på vesporna, men 2 saker gick fel: Vi körde vilse så vi kom inte fram och det började fullständigt vräka ner regn. Men vägarna vi körde var trevliga, och på semestern så kommer jag sätta på mig regnkläder så fort det börjar regna. Det gjorde jag inte idag, och det tog 1 minut så var jag genomblöt, och är det ju ingen idé att sätta på sig regnkläderna.
Vi avbröt när det visade sig att vi kört helt fel och nästan var tillbaka i Örebro när vi i själva verket borde varit framme i Nora. Hällregnet gjorde att vi inte hade någon lust att försöka ta oss till Nora heller.



Den svarta linjen till vänster är hur vi borde köra. Den röda är hur vi körde.. När vi kom fram till slutet av den röda linjen så stod det en skylt med "Örebro 13" då fattade jag hur jävla fel vi var. Det var dåligt skyltat, överlag.. och nästa gång kanske man ska ta med kartbok om man som jag vill åka på småvägar..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0