Jobba - Inflyttning- och födelsedagsfest

Achtung!


Uppklivning, avfärd i skitväder till arbetet. Jag, Björn och Praktikant-Tomas jobbade.


Kotlettred med potatisgratäng och rödvinssås samt fiskgryta med skaldjur och örter var "dagens". Gott.


Jag hade ju Praktikant-Tomas till hjälp i köket, han går nåt data-inriktat på gymnasiet men ville göra sin praktik hos oss i köket. Mycket duktig faktiskt!

Jobbade, snackade med Jocke på jobbet som är ihop med servitrisen Sofie, och dom skulle ha födelsedagsfest/inflyttningsfest idag.
Så jag ska dit, ska bli skitroligt, är verkligen laddad! Kommer mycket folk, tydligen mycket krogmencher, så =)



Jobbade klart, for till bolaget, hem, ner i källaren för dusch. och nu sitter jag framför datorn, ska strax åka till Jocke!


Är ledig hela helgen!

Frukost!

Björn gör rent och byter olja på fritöserna

Jag inne i slutklämmen på den 46 minuter långa humormonologen "tre rävar" från 1946!

Fika





Malin

Lunch!

Björn och Ellinor

Jocke hjälper till i köket

Praktikant-Tomas bryner 20 kilo köttfärs till köttfärssås

Eftermiddagsfika


Min kyl. Ingen mat..

Men massa ägg :S

Frukost - tvätta - jobba


Gick upp rätt tidigt idag och Sandra kom förbi på frukost. Sen tvättade jag min gamla vespa, hade fått låna ett batteriladdare av en gubbe som har garageplats bredvid mig, så nu fungerar elstarten igen på den. Använder aldrig vespan iofs.

Åkte sen till jobbet och det var rätt mycket att göra på kvällen. Sen hem, och nu ska jag strax lägga mig, börjar kl. 08:00 i morgon fredag och går på ledig helg kl. 16.
Ser verkligen fram mot helgen! Classic motor festival hålls i Örebro och det har jag tänkt besöka!


S

Vespa

Små tomater

Stora vitlökar

Danne kom förbi och hälsade på!

Satte praktikanten på att skala lök

Personalmat: Ärtsoppa med pannkakor, sylt, grädde. Mycket gott.

Wokgrönsaker

Nån drack för mycket kaffe..

Osexigt arbetspass - sms - booooring


Gårdagskvällen bjöd på arbete.

Och idag onsdag så jobbade jag 11-23.30. Osexigt pass.
Mycket att göra idag också. Imorgon: 14-22. Fredag: 8-16.
Helgen är jag ledig, har inte planerat in någonting ännu, ska börja fundera under fredagen vad jag vill göra =)


Sms jag fick idag från morsan (som ju har min hund Attis medans dom rustar här): "Atletico är en riktig vakthund, hon låg i våran säng när hon började morra som bara den.
När jag gick dit så såg jag inget, men sen så såg jag en liten ekorre som satt och åt på något på våran höga stubbe. Kram mamma
."
Skönt att höra att Attis håller ställningarna på landet! Ekorrarna ska f*n inte sitta och ta sig ton på attis område, haha! Sjukt bra hörsel hunden har, höra en ekorre som sitter ute och äter!


Annars har inget varken roligt eller tråkigt hänt. Så det finns inget att skriva så jag postar bilder istället.


Tisdag:

Anka..eld..

Personalmat: Biff med ris. Mkt gott.

Ellinor

Dessert

Me!


Onsdag:
Lunch: Äpple med loka. Jättegoda äpplen, måste ta reda på vad för sort det är.

Grunden till grönpepparsås.

Middag: Biff lindström med sky och kokt potaits. Loka päron till. Riktigt gott!

Bongar =)

Me!

Städning av kök.

Beta potatis

Kvällsmat

Mitt badrum. Verkar inte hända så mycket?

Sålt bord - Thea tandhälsa

Jahpp.


Då var midddagsbordet sålt. En vd för ett bostadsföretag kom förbi och presenterade sig (klassisk stil, tung läderväska, tjock parfym) och inspekterade bordet. Han förklarade att det skulle användas vid julbord på ett av hans boenden, och att dom skulle ställa fat på det och insåg att bordet skulle bli perfekt.
Känns skönt att bordet kommer till nytta där det kommer tills in rätta.
Vi pratade lite och han frågade vad jag jobbade som, och sken upp när jag sa kock. Jobbar du heltid? frågade han. Ja, svarade jag. Han bad mig höra av sig om jag var intresserad av ett nytt jobb då en av hans 7 kockar skulle gå i pension. Hehe.


Nyss ringde Thea tandhälsa. Jag var dit för nåt år sedan efter att fått problem med visdomständerna, och det är bara 2 veckor sedan dom ringde sist, och då förklarade jag att jag själv var medeveten nog att höra av mig när jag ville komma på undersökning. Deras påiga stil har dock fått mig på andra tankar, jag tänker ej gå dit igen. Jag har sagt åt dom att inte vara så "på".

Samtalet idag löd:

"Hej, jag heter *** och ringer från Thea tandhälsa."
"Ja?"
"Det är dags att du kommer på undersökning igen. Vi har tid imorgon kl. 9, vi vill att du kommer då."
"Det går inte."
"Fredag?"
"Nop."
"Men jag gör så att jag bokar in en tid för dig och skickar det via brev så kan du komma då."
"Nej, det gör du inte. Jag har annat att göra än att svara på brev. JAG hör av mig när jag vill komma. Ok?"
"Ja.. men..december.."
"Ha det. Hej då *klick*"

Herregud, uppförande i stil med gatuplacerade telefonabonnemangsförsäljare funkar inte på mig. Thea är ett företag, dom vill såklart tjäna pengar, och det unnar jag dom, men deras stil får det att kännas som att dom sitter i ett säljlandskap med headset och ringer upp kunder medelst dator på ackord.

Dessutom när jag var där på återbesök senast så började en tandläkare hålla på i min mun, och när jag skulle betala så hade dom lagt på nån slags "rengörning" som jag ej hade bett om, men dom utfört ändå.
Dom velade och visste inte hur dom skulle göra. Jag sa att jag betalar, och sen  får ni höra av er till mig om hur vi ska göra.
Ett par dagar senare så ringde nån från Thea och ursäktade sig och sa att jag betalat för mycket.. jag rättade henne och sa att Thea hade gjort fel. Hon okeyade och sa att "men nästa gång du kommer hit så har du dom pengarna innestående". Faild. Nej.
"-Elller så kanske ni kan göra så att ni sätter in mina pengar på mitt konto..?" sa jag. Jo, det gick ju bra.
Jag som gärna försöker genomskåda saker och ting tog för givet att det var en lurig affärsplan: Dom "råkar" ta för mycket betalt och man får pengar "till godo" = så att chansen ökar att man går tillbaka dit, man vill ju inte förlora sina pengar... och så är man inne i deras nät.

Det är ett företag, varför skulle inte dom "finta" en för att tjäna mer pengar..? Otroligt naivt att tro annat om företag. Det finns ingen firma som drivs för att vara enbart snäll mot den som nyttjar tjänsterna och avgifter enbart tas för att täcka utgifter och ge företagaren lite bröd och mjölk på bordet och ett plåtskjul att bo i,  ingen företagare lever så om han kan ändra sin situation genom att vara mer driven och smart.


Frukost - dammsuga - bord

Blev väckt av byggarna, men lyckades somna om och fick nån timme senare en förfrågan från Sandra via sms om jag bjöd på kaffe, vilket jag ju gör.
Jag gillar ju att ha sällskap vid frukost. 2 minuter senare plingar Sandra på ytterdörren och och jag går ner och duschar medans hon går och handlar frukostbröd. Jag käkar, och hon dricker kaffe.

Idag har jag dammsugit lite halvhjärtat.

Det kommer snart en karl som kanske ville köpa mitt matsalsbord. Jag har egentligen ju ingen användning av det, och har dessutom börjat kolla efter en ny lägenhet eftersom jag ju inte behöver bo själv i en trea.
Kommer sakna bordet lite, vi hade det i matsalen i morsans villa och vi har haft många middagar och andra festligheter vid det hela familjen förr. Dock har jag bara användt det 1 gång sen jag flyttade hit för snart 1 år sedan, och det var vid kräftskivan i augusti.


Ska jobba idag, börjar kl. 16. Ska nog spela en del fram tills dess.


Ska eventuellt titta på lägenhet i veckan också, jänvägsgatan, en tvåa, 3.10 i takhöjd. Får återkomma i ämnet.


3 från malins och 1 bröd från princess. T.o.m en blind ser att malins är mkt godare.

S

Finn ett fel..

Dammsuga!!

Matsalsbordet =/



Måndag till ända

Hej


Hände inte så jättemycket resten av dagen. Sandra kom förbi på frukost, och sen gick jag ett tag på stan med Teresia, vi var förbi Olearys och snackade med mina vänner där, alltid lika kul att se dom!
Sen snurade vi vidare och var förbi slottet där jag ropade ett "-kör fram hästarna för fan!" inne på gården. Kan tänka mig att det var så man skrek åt tjänstehjonen förr. Ville test jag också.


Struntade i att städa idag.. dålig människa.


Kolllade på "matakuten" och "färjan".
I det här avsnittet av färjan så hade skutan knappt styrfart. Halva programet ägnades åt nån fjantig talangtävling för småbarn. Sånt vill jag inte se, ge mig sex, fyllebråk och skandaler för böfvelen!
Kryssningsvärden Per, eller vad han nu är och heter, var glad, kanske fanns det nån framtida kryssningsvärd bland skitungarna som deltog i talangjakten resonerade han.
Per får nog uppgradera sig litet, barn av idag vill inte bli kryssningsvärdar och hålla i bingoutrop, sjunga klämkäcka sånger om alptoppars rosor, lyckliga gator och gulli-gullan för en grånad generation.


Nu ska jag kanske spela en stund, sen sova!


S

...

T

Söndag


Hej!


Söndagen flöt på, och jag kom i tid till jobbet - inget strul med vintertiden här inte!


Jobbade och gick av kl. 18. Åkte och handlade lite och träffade sen Teresia.. vi åt korv, godis och spelade yatzy (otroligt tråkigt Teresia! fattade iofs inte reglerna..) och tittade sen lite på tv tills T drog. Resten av kvällen spelade jag lite, och gick och la mig rätt tidigt.


Idag (ledig) klev jag upp runt 08:30 och åkte och handlade lite tvättmedel och sånt, och for sen hem, duschade, och började tvätta. Har rätt så mycket tvätt att ta hand om idag, och måste även städa ordentligt, byggarna har ju släpat betong och skit genom min lägenhet, och det har blivit som ett lager grått damm överallt =/

Ha det!


Söndagsfrukost med Jocke



Lunch. Hoppade filen och åt panerad fisk med skagen OCH kåldolme =)

Purjolök

Till sky

Godis

Korv

Köpte såna där stora korvbröd. Goda.

Lunch - Lad! - ÖSK-gais - T - Jobb - fågel..

Fredagen bjöd på mycket underhållning, en bra dag från minut 1!


Vaknade, smsade lite, och stack sen upp på stan för att äta lunch på Grand Hotell med G. Fläsknoiesette med cabernet och nån olivcreme.
Satt fint, var dock inte så jättehungrig då jag ätit frukost strax innan.
Efter lunchen åkte jag och hämtade Teresia och vi åkte upp på stan för att leta tröja till mig. Hittade en snygg svart Nike på stadium.

Hem till mig och gjorde just inget särskilt. Runt 16-tiden gick vi till "stället" för att kolla på klädkollektionen "LAD!" och laddade inför ÖSK-matchen. Mycket trevligt hade vi, satt typ och flinade hela tiden :D

Strax efter kl. 18 så skulle vi gå från "stället" mot Behrn arena. Det var mycket ÖSKare ute på gatorn, och samtidigt så hade 4 busslasser Gaisare släppts av vid järntorget.
Dom + Gaisare som redan befann sig i stan blev rätt många ihop, och jag sa till T att nu blir det bråk. "-Nej då" sa hon glatt. 20 sekunder senare så var det fullt slagsmål på storbron.
Flaskor, knallskott, tokiga poliser och gasiare och örebroare i tumult. Tror det gick rätt bra med dom flesta.
Vad jag såg så stod typ 30 Örebroare på bron och väntade in gasiarna, rätt kaxigt då gais var kanske 300  :D
Kollade lite fotboll (ÖSK vann 1-0) och åkte sen hem till T där vi festade lite med bland annat hennes kusin. Skön dag, som sagt!


Klev upp i morse och Sandra kom förbi på frukost, och skjutsade sen mig upp på stan där jag hade lämnat min cykel kvällen innan. Naturligtvis hade nån sparkat omkull den.
När jag hade cyklat ungefär halvvägs så tackade naturen mig för att jag var miljövän genom att låta en jävla fågel skita på mig =/ på bröstet och vid gylfen. Va fan.


På jobbet så fanns det i vanlig ordning att göra, middag och dans på kvällen för dryga 100-talet ungdomar. Jag, Björn och Therese jobbade.

Imorgon jobbar jag 8-18. Kvällen fri :D

Nu: Sova!

Frukost fre

Lucnh fre

Micke





"Pannpizza" Men vegetariskt panpizza gick bra att stava rätt :D

Stället

1908 (året då ÖSK bildades)





Fight







Lördags frukost

Jag blev ägd av en fågel =/



Therese

Desserter


En helt vanlig dag


Hej!


Morgonen var som vanligt, frukost, lite spelande, osv. Åkte sen till jobbet vid 14-tiden, också det som vanligt, rätt lungt på jobbet.

Det var ungefär vad som hände idag.


Imorgon är jag ledig och ska förmodligen på nån slags bilmässa på conventum, förbi anrika Grand hotell och säga hej, på nån releasefest kl.16, och sen ÖSK - Gais kl. 19. Teresia ska förhoppningsvis med på allt.
Jag jobbar hela helgen så jag måste passa på att nyttja min lediga morgondag på bästa sätt!


Och mitt i det något pressade schemat så har jag tänkt försöka hinna köpa en skjorta och en tröja.
Blir nog att ställa klockan så jag kommer upp i tid och raskt äta frukost och sen sticka upp på stan lagom tills kommersen slår upp sina portar, eftersom jag inte har nån lust att trängas med allmogen vid lunchtid.


Har bara ätit frukost och fil till middag idag, börjar bli hungrig som tusan. Men orkar inte göra nåt ätbart nu, har inget bröd hemma heller så jag kan inte ens ta en macka =/


Nu ska jag spela en stund!


Ha det!



Gissa vad..

Rulla färsbiffar idag igen, med Björn



Jenny skär kött!

G äter

Jag äter

Gästerna äter





"ok"



Iskall Loka, alltid fint!

Jobba - marängsviss - spela!

A, tja!


Somnade rätt sent inatt, klockan var nog närmare 03:00. Väckarklockan tjöt som en siren 07:15 och då var det bara att hoppa upp, daska lite vatten i ansiktet och bege sig.
Mötte en hantverkarusling i trappen, "in your face, dräng, mig hann du inte väcka, inte idag!"  tänkte jag när jag morsade på honom..

Det var rätt mycket att göra på jobbet, gick bra och hade trevligt.

Smsade lite med T, och beslutade att hon, jag och hennes lillasyster Jasmine skulle ses och äta..marängsviss!
Jag åkte från jobbet, tog en snabb burgare på max, och handlade sen på maxi och for hem och mötte T&J.
Glass, vispad grädde, banan, chokladsås. We kinda like it!
Jag drack kaffe och dom andra cola till. Jäklar vad sött det var! När jag var liten valp så älskade jag det, hade aldrig tårta när jag hade kalas, nop, marängsviss!

Kändes i alla fall härligt politiskt inkorrekt att, i svält-dig-själv-tider som det är, att äta det - och som vi sa i sockerruset, dör hellre av att sätta en maräng i halsen än en bit purjolök.


Samtal när jag, KP, Björn och praktikaten åt lunch idag på jobbet:

KP: "-Björn tog fisk till lunch idag, han sa att man blir smart av det.."
Jag: "-Björn, ta dig en portion till, hehe.."
Björn: "-Skitkul.."


Resten av kvällen så ska jag spela, och spela in bonde söker fru (och tydligen är det en killbonde som söker en stallpojke med också), tänkte nämligen spela nu, och kolla på det sen. Kollar inte för att jag bryr mig om hurvida grisbonden Sven blir kär i hästintresserade Anne, utan njuter mer av skämmiga situationer, när folk gör bort sig och liknande, om ni förstår.


Frukost på jobbet, krävs ju lite startgas i form av kaffe för att få igång det gamla dieselaggregatet, som vi brukar säga..

Steka potatis, som betades igår

Dialog mellan lunchservisen och mig:
"-Vad tar vi för en räkomelette?"
"-Vad står det i menyn att den kostar?"
"-Vi har inte det på menyn.."
"-Nej, precis.."

På bilden gör jag iaf en "rekomelette"

Kp gör nån slags sallad

KP fotade min mage :O

Lunch!

Rulla viltfärsbiff

Som barn.. =)



T lägger iordning marängsvissen



Vi fick nåt i blicken när vi såg svissen



Efter:

Blev lite över..

Frukost - spela - jobba

Tjo!

Väcktes 07:20, latade mig ett tag och gick sen och handlade frukost, och spelade sen i princip resten av dagen innan jag åkte till jobbet.

Hände inte så mycket at work. Ska snart spela en stund och sen försöka lägga mig i tid, börjar kl. 08:00 imorgon. Fördelen med att jobba lunch är att jag är ledig imorgon kväll!


Alldeless för trött för att skriva mer just nu =/

Ha det!



Frukost - inga konstigheter

KP var för kort, fick stå på drickaback

Lökskalning..

Beta potatis

Bong



Grillad lammfilé

KPs skor är trasiga, så när vi ska städa så får hon knyta plastpåsar om dom för att inte bli dyngsur om fötterna.. ser roligt ut!

Kvällsmat på jobbet, skulle skippat oboyen =/



Frukost - T - Jobb - psykomördare?

Ahh..


Vaknade inte av att byggarna väckte mig utan vaknade av mig själv.
Bara det gjorde mig på gott humör, men jag kunde höra hur dom hacka med borren lite längre bort i huset. Haha, rätt åt dom andra boende i hyreslängan :D


Duschade, borstade till mig och gick till princess och handlade frukostbröd (malins stängt måndagar).
Princess bröd är icke bra, men snäppet över industribakat så det får duga.
Fattar inte varför dom inte bakar godare bröd när det bokstavligen är deras levebröd? Irriterande.
Jag har köpt bakelser där också när jag haft gäster och då har det varit nån slags fuskgrädde i som smakat som uppvispad lättmjölk..
Heja malins hembageri säger jag bara, imorgon är det öppet igen och jag kan lubba dit vid 12-tiden och säga god morgon i vanlig ordning :D


Ah, på vägen hem från konditoriet så fick jag ett sms från T, hon undrade om jag ville komma hem till henne, så  jag frukostade och tog sen hjulingen dit.
Hon lagade mat och jag slappade/halvsov på soffan, var rätt trött, undrar om hon märkte att jag slumrade till nån gång? :D

Hon lagade fiskpinnar med potatismos och åt, jag hade ju precis ätit frukost, remember?
Sen hej då, och jag for iväg till jobbet.


Det var mycket att göra, inte så vi satt i skiten med det kom mat hela tiden.
Hade pm på olika gäng, bland annat Degerfors IF som var och åt hos oss innan dom for till Behrn arena för att kolla på ÖSK -Helsingborgs IF (3-1 till Anrika SportKlubben). 33 pers var dom och åt biff med pommes och bea.
Våra fritöser klarar verkligen inte att flottyrkoka såna stora mängder pommes så det tog en jäkla tid att fixa pommes till alla eftersom fritösoljan blev kall =/
Sen kom ett PM som åt lamm med potatiskaka och honungssky, och det sista förbokade gänget åt buffé med lax och helstekt fläskfilé.


Jobbade klart, städade, duschade på jobbet, tankade fyrhjulingen och åkte hem. Hem till ett hem som hantverkaruslingarna inte låst efter sig!
Jag lämnade lägenheten vid 12-tiden-nånting på dagen, och kom hem 12 timmar senare.
Inte jag som glömt låsa efter mig, för dom hade plockat upp reklamen som kommit sen jag drog hemifrån.
Inte så bra kanske, inte för att jag förvarar mina dollarsbuntar i lägenheten, men jag har ju dator och lite andra smågrejer.
Plus att tänk OM det är nån i min lägenhet just nu? Jag har bara varit i hallen, köket och vardagsrummet där jag har datorn! Kanske ligger en psykomördare i min säng just nu, eller sitter två galningar vid bordet i min matsal? Jobbigt då, lär ju bli bråkigt om det är så :O


Nu ska jag spela och sen sova!


Bilder!!11ettone!

Regnigt norr. Kunde varit värre, bo typ i oxhagen och har regn skulle onekligen kännas som att ha dragit en nitlott :D (iaf för mig)

Frukost

T lagar mat

Middag jag åt på jobbet.. fil & jordgubbssylt. I kinda like it!

Grillat är godast! Eld är roligt. Ögonbryn och lugg är för töntar :D

Jocke - Disk

Jockes tjej Sofi -  Servis

Glenno

Jag gormade, skrek och pekade med hela handen. Tyvär var det ju bara jag kvar i köket, så jag fick städa upp själv =/

Lat söndag med promenad

Jag vaknade i morse, och åkte strax efter det till min mor, hennes karl och deras hund + min hund som är där medans dom rustar här hemma hos mig.
Åt kombinerad frukost/lunch, nån slags gryta i stil med porterstek, en kopp kaffe på det och lite bus, kloklippning och gos med hundarna, sen hem för långpromenad med Teresia på stan.

Vi var ute ca 2 timmar och hann bland annat med att säga hej till kompisar på Olearys, handlade hundpåsar på Clas Olsson där jag stod typ 20 minuter och snurrade om hurvida jag skulle köpa joypad, ny datamus och kanske en musmatta.
T tröttnade och letade upp en stol och satte sig.
Efter att funderat en stund kom jag på att jag ju inte behövde nåt av det jag tänkte köpa, så det fick räcka med hundpåsarna.
Vi gick sen och satte och och pratade vid våghustorget, där vi bland annat träffade Annika från jobbet, sen gick vi in på spelbutiken Game och jag letade efter ett gammalt spel jag ville ha (far cry), och snackade skit med killen som jobbade där. Han berättade att dom hade Far Cry II hemma :O me me me want!!  Men att dom inte fick börja sälja det ännu, det har inte haft prämiär ännu nämligen.

Sen gick vi hem till mig och flummade lite i vanlig ordning, drack massa cola, och T högläste på baksidan av ett mjölkpaket för mig..


Sen for T och jag spelade lite och åt sen, spaghetti med köttfärssås. Rätt gott, drack en äppelmust till som smakade mycket äpple, "Kullamust Must - Innehåller äpplemust och inget annat". -´nuf said.


Picks!!

Attis skakar precis när jag tar kort

Mat

Världens bästa hund

Pippi tuggar ben

Morsans karl har seglarskor, ahaha!

Konstigt tangentbord med liten telefon!

Våghustorget



Ahhh! Livet på norr, alltid lite bättre!

T läser..

Middag..

Rensade garderoben - massa gamla bilder!

Jag sorterade kläder förut och hittade en gammal väska i garderoben. Kollade igenom den och hittade massa gamla bilder och andra grejer!Rätt roligt att kolla igenom!

En gammal radiostyrd bil med ÖIK-klistermärken. ÖIK hade ju skitekonomi, vilket framgår av texten..

Massa gamla cd-skivor

Ett gammalt playstation!

Haha, jag när jag slutade 6:an. Samma dag som gisslandramat i Hallsberg skedde har jag för mig.

Larch. -97 kanske :D

Jag (i svart till höger) på klassresa i åttan kanske?

Avslutning nian.

Klattan anno -97 kanske :D

Dagis: Jag i grön piké och ljusblå hängselbyxor, syrran till höger i rosa hängselbyxor. WTF?

Dagis: Blev träffad av bollen, började böla och vägrade ge tillbaka bollen, har mamma berättat.

3 ÖIK-legender på samma bild! Andreas Kreu, Niklas Sjökvist och Patrik Hofbauer! Bilden är nog från -95!

Pierre Ivarsson

Gamla kärleksbrev :D

Burr, ÖSK skriver tiggarbrev. "Bäste medlem! Det är under stort allvar vi skriver detta brev" börjar brevet..

Johanna

Mamma med Pippi & Attis

Matsalen i mitt barndomshem =)



Jag på baksidan

Mamma

Mammas hund Pippi!

Lillan

Lantstället!

En till stuga vi har på samma tomt

Utsikt!

BR - Toys R us - och deras reklambilder!

Mähät till reklamutdelare orkade inte lägga reklamen i brevlådorna i min trapp utan hade helt enkelt lagt buntarna utanför folks dörrar. Stryk skulle han ha..


Hehe, BR-leksaker och Toys r us använder samma bilder i sina reklamutskick. Vad är det för sätt? :D
Kolla själv om ni fick reklamen idag.

Får hoppas att min vän inom leksaksbranchen, Larch, ser det här och fixar lite tysk jävla "ordnung" i framtiden!
In och damma näven i reklamavdelningens skrivbord nu Larch!








Tvätta - panta

Så!


Håller på och tvättar. Har varit iväg och pantat också. 21:- tjitjing!


Var förbi bageriet, fanns nästan inget bröd kvar, inga frallor, inga smörebröd, osv.
Rågsiktskaka fanns. Fick bli det. Gillar inte sånt bröd till frukost =/ Hoppas tjejen i bageriet såg mina oerhört ledsna hundvalpsögon, hur luften liksom gick ur mig när jag inte kunde handla mitt vanliga bröd utan hänvisades till rågsikt.

Dessutom var mjölken till kaffet slut. Vem fan är det som sköter inköpen i det här hushållet igentligen? Känns som att jag gör allt här hemma! (vad det nu beror på?)

Världen är orättvis ibland =/


Muntrar upp mig själv med sköna låtar av Bloodhound Gang!

http://www.youtube.com/watch?v=oYWFP4xpnJ4


http://www.youtube.com/watch?v=qPwzaWr-U2k


Pant!

Kände mig korkad som åt rågsikt till frukost

Frukost =/

Olearys - liveband - och så..

Såå..


Gårdagskvällen spenderades på Olearys med Glenn, hans bror och Teresia. Det var liveband, Fired up, och mycket folk, trevligt. Träffade även min barndomskamrat Klatten där!


Glenn drog vidare till Klaras och jag gick till pastabaren med Teresia, och träffade igen Klatten och hans tjej så jag satt och snackade med dom.


När jag gick hem så kom en tjej fram och frågade om hon fick ta sällskap med mig en bit på vägen, hon tyckte det kändes otryggt att gå själv. Det fick hon ju.


Idag har jag ingenting inplanerat, ska strax på morgonpromenad och då handla frukost, sen vet jag inte. Träffa T en stund blir det nog. Hemmakväll blir det förmodligen för min del, dataspel!
Just, ska tvätta också eftersom jag inte hann med att beta av så mycket tvätt igår..


Ha det =)




T hade mössa under hjälmen :D





Mycket folk!

The outstanding Rebecka!

Klatten!



2 bondare skulle såklart bryta arm.. =)

T i ett nötskal: sms, sms, sms, sms..



Klattens tjej

Mariebergs centrum!

Imorse när jag skulle tvätta så struntade jag i att ställa alarma på mobilen med tanke på att byggjobbarna ändå väcker mig med sitt oväsen. Men inte idag, så jag vaknade skitsent och hann bara med att tvätta 1 maskin tvätt! Typiskt.

Åt sen frukost och hämtade Teresia uppe på stan och vi åkte till Mariebergs centrum. Vi mumsade McDonalds, Jag handlade nya gardiner, ett par vita snygga umbro-skor och en taklampa till vardagsrummet.
Vi åkte förbi syrran som jobbar där ute och sa hej, sen körde jag hem T till sig och sen direkt hem till mig där jag satte upp lampa och gardiner. Blev bra!

Skulle köpa en tröja också, men orkade inte leta, sticker nog upp på stan och handlar det imorgon, lördag.


Nu ska jag iväg en sväng med T!


Ses =)





Donkan

Jag, som faktiskt är gammal hockeyspelare, var såklart tvungen att känna lite på klubborna!



Testar skor



Teresia hittade en tv-bänk hon skulle köpa









Vardagsrum före:

Efter:

Nya skor!

Jobbat -Inköpslista - Nyklippt!

Aa.. så att..

Kvällen gick bra, jag, Glenn och Jenny jobbade ihop. Vad ska jag mer skriva? Det har inte hänt något alls sen senaste blogginlägget (som vanligt).


Jag är ledig några dagar nu, och funderar starkt på att åka till Marieberg imorgon. Jag har tvättid mellan 07-12, så efter det får det bli.

Inköpslista:

Skor - sneakers.
Nya gardiner (helst svarta/vita).
Tröja.
Och så ska jag kolla efter vinterjacka. Kan ju lika gärna köpa det nu. Eller om jag använder förra årets.
Ska även kolla efter ett gammalt dataspel, "Far Cry" - ett av mina favoritspel genom tiderna.


Thats it tror jag. Kommer inte på nåt mer just nu i alla fall.


Just ja, jag gick förbi George och fick håret klippt! Blev nöjd. Lite jobbigt när jag ska ut och röra mig, har ju ingen spegel i lägenheten så jag ser ju inte hur håret blir att se ut. Men men..


Nu - spela, sen sova!



Fika

Lökskalning


Personalmat: Pasta med köttfärssås

Nån drink. Ser ut att smaka friskt!

Florsocker på nån dessert

Före:

Efter:

Hot kitchen

Ja då..


Gårdagskvällen bestod i arbete med Glenn & KP. Det gick bra och hade roligt, lagade mat, sjöng och hade trevligt, hehe!
Kalle och Micke kom förbi och hälsade på också. Jag brände mig. Skönt..


Gick ut en snabb sväng på Frimis med G sen efter jobbet, rätt kul att titta på lite människor! Sen hem och sova.


Blev väckt tidigt i morse igen. Börjar tröttna rejält på det. Trött även på att inte ha något badrum!


idag ska jag jobba. Börjar kl. 16, och fram till dess så ska jag strax äta frukost, sen spela lite såklart. Trist väder ute. Funderar på att gå till George och klippa mig också, var ju nån månad sen jag gjorde det så det är dags igen.
Håller på att spara ut håret. Igen. Men det blir så fult om man låter det växa i nacken och på sidorna tycker jag, så där ber jag honom korta av.


Dagens aftonh*ran:

Citat:
"Enligt utredningen ska hon även ha planerat att avrätta sydkoreanska underrättelsetjänstemän med giftiga nudlar, men valde sedan att inte göra det."
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article3546039.ab

Research:
"Investigators also said she plotted to assassinate South Korean intelligence agents with poison needles, but did not carry out the plan."
http://www.timesonline.co.uk/tol/news/world/asia/article4951122.ece

Aftonbladet tror, när dom skriver av en utländsk artikel, att "needles" betyder nudlar, när det istället betyder nålar..


Ikväll spelar jag in hells kitchen kanal 3 22:00 och "vad blir det för mat?" tv4+ 21:00.
Skulle även vilja spela in lyxfällan, men det krockar med "vad blir det för mat?", så jag får kolla det via nätet istället.


Bar-håkan - Frukt is the shit! http://www.youtube.com/watch?v=sAsp1PoHvsA



Jocke nyklippt




Anka.. fattade eld

Kvällsmat..



Min version av" källar-barn-källare"!

Dagens frukost. Kinda like it!

"Storhandling"

Hej.


Väcktes 07.30 i vanlig ordning. Åt frukost och åkte sen och "storhandlade" med Teresia. Vi tramsade runt inne på ica och åt sen korv med bröd i "fiket" utanför kassorna. Trevligt.


Ledig fre-sönd den här veckan och har börjat skissa på lite saker att göra, bland annat ut till Marieberg centrum och beta av det mesta där, ikea, handla nya skor, osv. Hoppas på bra väder när jag är ledig.


Resten av dagen har jag inte gjort nåt speciellt, ska strax iväg till jobbet.








Småbåtshamnen - Wadköping

Hej!


Dagen började med att jag hörde nån ropa i hallen. Elektrikern hade kommit, men eftersom jag inte vaknat av att han ringde på dörren så hade han öppnat med huvudnyckeln. Men jag har säkerhetskedja, så han fick inte upp dörren mer än en liten glipa. Jag öppnade åt karln och kröp ner i sängen igen och skickade ett sms till T om förfrågan om vi skulle äta frukost, och slötittade på tv fram tills att elektrikern bröt elen, då klev jag upp och åkte och hämtade Teresia.
Vi åt en fin grötfrukost med färskt bröd, kaffe till mig, och oboy till T.

Vi åkte sen iväg till småbåtshamnen och tittade på båtar, men det låg inte så många i hamn. Sen vidare till Wadköping för att kolla runt lite. Tycker Wadköping är överksattat.

Jäkligt skönt väder ute idag, blå himmel och lite blåsigt, höst!


Sen lämnade jag av T hemma hos sig, och nu ska jag alldeless strax åka till jobbet.




Småbåtshamnen

Wadköping

Tjuvröker, morgonfrilla :O







Färjan på kanal 5

Tittade på "färjan" på kanal 5 nyss. Förra avsnittet tyckte jag var sådär. Men det tar sig ju!


I kvällens avsnitt var white trash-drottningen Ruth med, dryg, självupptagen och ful. Hon åker med cinderella 100 gånger per år.
Den här resan så skulle hon få sjunga på stora scenen och passade dessförinnan på att mingla på båten och gick till däck och tilltalade ett par "grabbar" som mest såg ut att vilja hoppa av båten när hon började prata med dom.

Hon gick och pratade vidare, ibland på engelska med riktigt mähä-uttal: "haw do jo fil?" "gadd bless jo!"
"-Vi kan hav såmm fan lejter"


Hon gick och pratade med bar-Håkan som påminde henne om att hon hade haft en gul klänning senast hon var där. "-Hur kommer du ihåg det?" undrade hon "ehh.. det var två dagar sen.." svarade Håkan.


När hon skulle checka ut från båten frågade receptionisten om när hon skulle åka nästa gång. "-Om bara några minuter, jag går av och så kliver jag på igen"


Bar-Håkan bjöd på ett par sköna citat: "-Här blir jag kvar länge, visst kan vara lite jobbigt ibland, men man får så mycket: *tänker* Frihet.. färsk frukt... och sodavatten.. " små krav på livet, den goda Håkan, vatten och frukt och han stannar!


På vägen upp skryter han om nåt rekord i springa i trappor på tid som han har. Strax därpå snubblar han naturligtvis i trappan.

Håkan får frågan om vad han lärt sig efter 19 år som bartender:
"-Att se på folk vad dom vill ha. Hmm, den där vill ha ett glas vatten, och han vill ha en servett, sånt ser jag".

"Många tror att man som bartender jobbar dygnet runt, men så är det inte, man gör sånt här också.. *går vidare på däck fram till en kiosk* "-Hej Anna, jag är ledig!"  Anna: "-Ja, det hoppas jag.."


http://www.youtube.com/watch?v=v-6B3GMtZeU

Skön kille. Kommer nog aldrig bli äldre än 18..


Jobbat helg - blivit frisk!

Hej!

Det har inte skett så mycket senaste dagarna. Frisk har jag blivit i alla fall, vilkt ju är skönt.


Jobbade helgen, och var ute på olearys en sväng i lördags. Nice.


Idag, min lediga dag, vaknade jag 07:30 av att en byggarbetare kom och skulle börja jobba i min lägenhet.
Så det var lika bra att gå upp. Tog en promenad här på norr och passade på att handla frukostbröd.

Åt frukost, spelade lite, sen iväg upp på stan och förbi Olearys och snacka lite med Danne. Sen vidare och handla lite mat, och i eftermiddags så kom Teresia förbi och vi lagade kyckling med ris och currysås.

Resten av kvällen ska jag spela call of duty och titta på "färgan" och "matakuten".


Min hall.. Indraperad av byggarna.

Badrummet..

Frukost i lördags

Min arbetsplats!

Kallskänken

Luckan



Disken

Lunch med Micke & Glenn



Danne

Lagar mat med T



Renskav - slagit i huvudet - T!

Idag har inte hänt så mycket. Tagit det lungt.


Byggarna var här och latade sig i vanlig ordning, skulle börja riva ut kaklet och lite annat från badrummet. -Hur lång tid tar det då? frågade jag och fingrade och tittade på klockan menande, underföstått att jag tyckte dom borde vara klara iaf framåt eftermiddagen. "-Skojar du?" svarade den ena av dom. "-Tar minst två dagar!". "-Men för fan.."  sa jag tyst.


Åkte iväg och handlade lite på coop i Lillån. Gillar inte den affären så varför jag åkte dit har jag ingen aning om. Parkerade bredvid en bil som hade hela baksätet fullt med skärp: lidl-påsar, tomflaskor, plast och annat bröte i en jävla oordning. Fotade såklart.
Tycker för övrigt att coop i lillån hade ett häftigare namn förut, när jag var liten: Wessels!


Just ja, igår när jag var nere och virrade runt i källaren så skadade jag mig. Dörrarna där nere har en slags axel fäst mellan dörren och väggen som gör att dörren dras igen av sig själv när man gått igenom den. Jag är 190 cm lång. Den där annordningen satt på ca 185 cm höjd precis där man går... Höll nästan på att ramla omkull av smällen, blev helt yr =/


Lite senare idag så var T här och spisade. Trevligt med sällskap, men maten, renskav med ris, var inte så gott faktiskt. Köpte lite billigare kantareller än jag brukar, sista gången jag gjorde det.


Jag beklagade mig lite för T hur jag nu skulle göra med rakningen när mitt badrum är ur funktion. Jag har ingen spegel här hemma, och i källaren finns heller ingen spegel. Går inte att raka sig utan sådan.
Orkar inte hålla på och släpa med mig grejer till jobbet heller, får räcka med att jag kommer få duscha där då och då.
Lösningen vi kom fram till var att jag helt enkelt skulle börja spara skägg. Jag sa till henne att hon fick säga ifrån om det började se allt för tokigt ut då jag själv förmodligen inte skulle upptäcka det.

Resten av kvällen bestod av spel + tv-titteri.


Thats it.


Ha det!



Frukost, överraskar med fil!

Bil med skräp

T!



Bläddrade igenom en aftonbladet för att se att min uppfattning om tidningen skulle kvarstå. Det gör den.

Läste sen lite i fintidningen Gourmet. Mycket trevligare.

Fruktansvärd huvudskada..

Halsfluss? - förkylning?

Så, nu har jag pratat med nån läkare på op.vårdcentral. Hon började med att kolla så att uppgifterna stämde, adress och så.
Hon sa att jag var bokförd på Adolfsbergs vårdcentral. Jag flyttade ju därifrån när jag var 18, så jag hade tydligen inte varit i kontakt med sjukvården på minst 8 år sa hon :O

Vi gick telefonledes igenom vad det var för fel på mig, och jag tror att det är Streptokocker jag fått, dvs halsfluss, jag hade det ofta som liten och opererade därför bort halsmandlarna, men lite av dom finns ju kvar.
Men hon bjäbbade emot och sa att jag förmodligen bara var förkyld och att jag skulle vila några dagar och ta en alvedon om jag tyckte att det hjälpte! Verkade mest som hon inte ville att jag skulle komma och bli ordentligt undersökt =/

Hoppas hon får halsfluss så kan hon alvedona sig bäst hon vill =/

Just ja, när byggarna kom i morse så öppnade jag och dom stod kvar och tvekade i hallen. "-Hunden är inte hemma, det är bara att ni kliver på" sa jag. Men dom sa att jag var tvungen att tömma hela hallen på grejer och bad mig skynda på och haltade sen iväg ner för trappen (för att dricka kaffe och äta vetelängd?).
Hade dom informerat mig innan att jag var tvungen att röja hallen så hade jag förstått att dom blev sura att jag inte gjort det, men det hade jag inte fått nån info om. När dom dessutom säger åt mig i min egen lägenhet att skynda så får det motsatt effekt. Jag sölade så mycket jag kunde, var det bråttom så kunde dom gott hjälpt till. Men dom var borta typ 2 timmar så jag hann tömma hallen själv.


Sjuk - renovering - duscha i källaren - =/

Achtung!

Sov gott inatt, guld värt! Dock dålig idag också, har fått ont i ena örat också..
Ringde op-vårdcentral i morse, dom skulle ringa upp kl. 15.15 ca. Hoppas jag får komma dit imorgon och få medicin.

Mina alvedon tog slut så jag fick ge mig iväg till sjukhuset och handla nya. Har dessutom tvättat kuddar och täcken. Ska bli skönt att lägga sig i ikväll.

Fick ett fint sms av T igår: "Säg till om du behöver hjälp med nånting nu Nislis din sjukling :) " Snällt =)


Idag började dom riva ut mitt badrum. 3 karlar, fick inte så mycket gjort tyckte jag. Så nu får jag gå på toa och duscha i källaren.. jag frågade hur länge jag skulle ha det såhär och den ena gubben svarade om jag hade tur, 6 veckor! Om det var mycket fukt så skulle det kunna ta upp till 8-9 veckor! Fack!


Resten av dagen vet jag inte vad jag ska göra, sitta inne och trycka förmodar jag. Skulle vara fint att sova middag, men vill ju kunna somna ikväll, och sover jag middag så minskar den chansen. Ska försöka få i mig frukosten också, har ingen vidare aptit - helt olikt mig som allom bekant!


När jag for runt nere i källaren och letade efter duschen så hittade jag ett ambulansleg! Hon på bilden såg trevlig ut, jag la ut det på blocket, 1800:-!
Nej då, jag gick upp till henne (hon bor i min trapp!) och la det i hennes brevlåda med en liten lapp där jag bad henne skärpa sig i sin hantering av sina av staten bekostade persedlar, nån jävla måtta får det vara!
Nej, nu ljög jag ingen, skrev bara att jag hittat den i cykelförådet och att om det inte var hennes så får hon skicka den till polisen.


Ha det!




Mitt badrum före

Efter: ..


Leg

Krasslig - fyrhjulingstur - picknick - i princip ko-attackerad - soffliggeri

Hej..


Mådde riktigt dåligt på jobbet, kände mig sur, lättirriterad och apatisk. Björn skickade hem mig så fort han kunde, och jag åkte hem och la mig ett par timmar, och tog sen en skållhet dusch.


Sen bar det iväg med Teresia mot Rynningeviken. Hon är precis som jag krasslig, så vi krasslade ihop hon och jag.

Vi tog med oss picknickväska innehållandes baguetter, plommon, varm oboy, coca cola, godis, och tog fyrhjulingen ner.
 
Teresia fick köra när vi kom fram till hjälmaren, och höll som tack på att köra oss i diket i en snäv kurva.
Vi kom för snabbt och jag bad henne ta höger och bromsa lite, "-hur bromsar man?" svarade hon och tryckte på tutan som gav ifrån sig ett "meeep!" Vad i helvete? :P
Dock gick det bra, så det var ingen större fara, 4-hjulingar kan vara lite svåra att köra då dom gärna vill fortsätta rakt fram i kurvor och man får därför luta sig med hela kroppen när man svänger.


Vi fortsatte upp till en från korna inhägnad grillplats/fika plats en bit bort i området med utsikt över hjälmaren.
Vi högg in på fikat, pratade (jag beklagade mig såklart hur sjuk jag var och ont jag hade ca 10 gånger) och sen tittade vi på lite kossor som var rätt närgågna.

Jag, som gärna skulle vilja leva herrgårdsliv a la höns, hundar, katter och kanske något mer trevligt djur, samt köra en gammal land rover som aldrig tvättats utan endast sköljts av utav regnvatten plus lite rustikt halm på golvet inne i bilen som signal att jag är en godsägare som skiter i vad andra tycker och tänker utan gör precis som jag själv vill, tyckte att det skulle vara en bra idé att gå utanför våran skyddande inhägnad och gå fram till en ko och klappa lite på den, lite husbonns-aktigt sådär, en karl som ser över ägorna och de till gården tillhörande djuren.
Jag valde ut en rätt fetlagd kossa och närmade mig försiktigt.
När jag är ett par meter ifrån så gör koa-djävulen ett slags utfall mot mig, mycket möjligt en begynande döds-attack!
Den rörde iaf på fötterna och lät. Jag rusade in i säkerheten igen.
Innan jag gick fram till kossan så bad jag Teresia kasta sten på den om den anföll mig och jag åkte i backen.
Teresia hade plockat upp den minsta stenen som fanns där vi stod, kossan hade inte ens viftat på öronen om den blivit träffad!

Efter att jag lugnat ner mig och torkat tårarna och morskat upp mig igen så började kossorna mua allt mer. Tydligen skulle dom samlas någonstans och dom stora och äldre kossorna tog på sig rollen att samla alla genom att muuu-a. När dom inte fick tillräcklig respons som kom dom knallandes och muade på närmare håll så och hela flocken gick iväg. Rätt häftigt att se från först parkett.


Ikväll så har jag legat i soffan och grymtat med ett täckte över mig. Tittat lite på det jag spelade in igår: "I ditt ansikte", "färjan" och "matakuten". Inget var väl så värst bra. En knepig kärring i matakuten som tydligen var kock hade ingen aning om var citronsaft på flaska var. Förmodligen spelade hon tramsmaja bara, för det vet väl varenda mencha vad det är?!


Resten av kvällen ska jag vila, spela och försöka dricka lite "vand" (vatten, för er som inte läste danska i skolan).


See you!


Ett jävla sjå för att få ihop ett par baguetter!





Hjälmaren!

Picknick

Strax efteråt flydde jag.

Mmm. den stenen hade ju inte fått kon att sluta sparka på mig om så skett.. Sten: 20 gram. Ko: 600 kilo..



Kossan som står vänd mot kameran samlade ihop eftersläntrarna

Som taget ur en Astrid Lindgren-film

Lör - sön - mån

Såå..

Lördagen och söndagen så var jag sjuk. Halsont vilket var grymt irriterande, satt hemma och tyckte synd om mig själv.

Skulle ju upp och jobba på måndag, och natten innan så sov jag bara runt 1 timme, så jag var som ett lik på jobbet. Jobbade iaf igår, sen hem för att kurera mig och tänkte plantera om lite blommor men fick ett sms av Teresia som undrade om jag ville följa med henne och hennes syster på promenad här på norr och ta lite bilder. Jag hängde på.


Resten av kvällen spenderade jag halvsovandes, lyckligtvis så spelade jag in dom program som jag ville se, så jag får väl titta på dom i eftermiddag.

Sov inget vidare inatt, vaknande nångång i halvtimmen. Irriterande.


Nu ska jag snart till jobbet, 8-16 idag.


Ha det.

Cykla med Attis


Nybyggnation på Södra Lillåstrand

Simpsons!









Blomjord!

Min dammsugare är lagad!


Städning!

Mamma kom förbi med dammsugaren och högg i direkt och började städa! Sådär har hon gjort sen jag flyttade hemifrån vid 18-års ålder.. kommer förbi ibland för att städa..

Regnigt, ocharmigt norr

Frukost

Mamma städar..

Torra blad på mina krukväxter dammsögs bort

Min dataplats innan jag städade den:


Efter: Ingen större skillnad, men dammet är borta..

Fika



Jobb - inflyttningsfest - kanelbullens dag

Såja!

Hm, har inte hänt så mycket. Felanmälde min frys i början av veckan, och i torsdags kom fastighetsskötaren och en karl från en vitvarufirma med ny.
Gubben från företaget som levererade kylen och frysen sa att det inte var så konstigt att den var så pass kall eftersom knappen för infrysning var intryckt.. kunde ju inte jag veta. Men jag fick nya vitvaror iaf.

Jobbade igår, hände inget särskilt, Danne och Marie kom förbi och lunchade. Roligt!


Och på kvällen hade Nettan inflyttningsfest. Innan jag cyklade dit så åkte jag hem till Sofi och Jocke och tittade på deras lägenhet. Väldigt fin och grymt bra läge! Trevligt.

Dom andra från Nettans fest drog på krogen vid 00-tiden, men jag drog hem till mig med Ellinor och Jenny och vi pratade sen så åkte dom efter en stund. Också trevligt.


Idag har jag inga särskilda planer, ska städa och "ta hand" om mina blommor. Blev mobbad för blommorna igår :(


Mamma fick nys om att min dammsugare pajat också. Hon ringde och frågade om hon skulle komma förbi med sin. "-Mja" svarade jag. Och så frågade hon hur längesen det var jag dammsög... "-ett tag sen.." sa jag..
Kanelbullens dag idag, så jag köpte med två kanelbullar idag från malins hembageri så vi kan fika, morsan och jag.


Ska ta en cykeltur med Attis också, och ikväll ska jag nog försöka spela en hel del!


Gammal kyl+frys

Ny

Frukost på jobbet

Björn gör rent fritösen

Resultat från onlinematch i call of duty 4:
Bäst: Niclas - Sweden! Kills: 52. Deaths: 11. Kungligt.

Första oktober

Hej..

Gårdagen bestod att att Sandra var här och fikade. Rätt var det var så ringde det på dörren, det var en kille från bostadsbolaget. Jag felanmälde min frys då den ständigt är kallare än 30-, och inte går att höja, och det var i det ärendet han kom. Han ringde direkt och beställde en ny kyl och frys efter att ha tittat lite på min nuvarande uppsättning. Nice. Sen åkte jag till jobbet. Thats it, inget mer hände igår.


Idag blev jag väckt att betongborrning strax efter klockan 8. Upp och ut med Attis och handlade frukostbröd när vi ändå var ute. Efter frukosten så tog vi en långpromenad, gick en sväng på norrcity.

Börjar jobba kl. 15 idag, så kommer inte hinna med så mycket mer idag.


Örebro möter som bekant Vita Hästen borta idag. Jag hoppas på 7-2 till Örebro. Tydligen rätt många örebro-supportrar som ska dit. Hade gärna åkt!


Skön film från norrköpingsmatchen hemma i måndags:
http://www.youtube.com/watch?v=O5ZUg39Usck&fmt=18

Ha det!


Min dammsugare är paj =/

op-kyrkan

Klotter på en bakgata i norrcity

Attis hittade en pinne

RSS 2.0