Julmarknad Wadköping 2013

Lugn och skön helg. Jag begriper inte vad det är med mig, går och lägger mig tidigt och går upp tidigt på helgerna. Alltså, det är ju inte JAG -  den vakna förnuftiga Niclas som väljer det här utan det är min sovande kropp som säger "Nu vaknar du". Hade jag själv fått välja hade jag alltså sovit längre. Igår lördag gick jag och la mig vid 22, och vaknade ekorrepigg kl 06.
Fantastiskt i och för sig, men jag hade gärna sovit till kl. 09 i alla fall när det väl är helg, Går upp kl. 05.30 i veckorna så 06 får väl ändå ses som en blygsam sovmorgon..
 
Har fotat med Canon, träffat vänner, kollat på tv och lagat mat. I fredags blev det raggmunk med fläsk. En av mina topp 5 favoriträtter, skulle kunna äta det 8 dagar i veckan. Både till lunch och middag.
 

En fördel med att vakna tidigt och ta morgonpromenad över byn är att det inte är massa folk ute och springer och stör´.
 
 
 
Ridhjälm och ridpiska. På väg hem efter en bortamatch eller på väg till stallet, har ingen aning.
 
 
 
 
 
 

Milla och jag på Tacobar. Här är allt lugnt, 20 minuter senare kom två tjejer och ett barn på vad vet jag, 4 månader? och slog sig ner i soffan där bakom och jag sa nu går vi, det här går inte.
 
Julmarknaden i Wadköping. Det var väl som det brukar, men ett undantag, det fanns INGEN GRILLAD KORV att få sig! Tjurskallen från Nora brukar ju alltid stå där och kränga tjurizo och vindsvinskorv i tunnbröd. Oerhörd besvikelse. Det fanns pannkakor och strömming. Men man vill ju ha grillad korv för satan. Jaja. det är väl julmarknad flera söndagar närmaste tiden och då antar jag att nån driftig korvnasare ställer upp och ställer upp ett tält och grillar i.
 
 
 
 
 
 
Stridsflygplan
 
 

ÖIK
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Brandmän och jonglörer

 
 
 
 
Förra helgen var jag i "skogen" och tänkte fotografera djur om jag sprang på något sådant. Men det gjorde jag inte, nån ekorre högst upp i ett träd 15 meter bort, och några hundar var det enda jag hittade. Värdelöst.
 
Men jag hittade en bostad för vad jag förmodar en hemlös. Jag närmade mig försiktigt men ville fråga personen där om jag fick fota honom, men det var ingen hemma så jag tog några bilder på vindskyddet sen var jag klar.
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag förstod att om det är nån som bor där finns det även nånstans där personen går på tjottahejti så jag gick försiktigt tills jag hittade det här på ett träd:
Hej det här är "Aladdins utetoalett, var snäll och låt den finnas kvar!"
 
 
 
Män på promenad i venaspåret

Fetlagd katt som satt och glodde vid vägen.
 
 

Idag lördag blev det en promenad med Milla på stan. Fanns ingeting att fota, lite brandmän på stortorget och en gycklare eller vad det kallas som jonglerade med eldfacklor. Det blev lunch på stan, och sen en tur på norrcity.
Idag blir det som igår, hemmakväll. Mycket skönt.
 
Brandman
Jonglör
 
 
 
 

RSS 2.0