Örebro saluhall - bilder

Idag var det prämiär för Örebro saluhall http://www.orebrosaluhall.se/ ! Mycket efterlängtat.
Jag gick dit efter par timmar efter att jag slutat jobbet, kom dit vid 17.30 och det var fullt med folk! Träffade en kompis som jobbade som väktare där idag och jag frågade om det varit lika mycket folk hela dagen och han berättade att så var det och att under lunchen hade det varit "kaos". Mycket kul! Vad det finns för butiker kan ni se på länken ovanför.
Nu är det upp till örebroarna att handlda där för att få behålla hallen. Det fungerar inte att gå dit och lukta och titta och enbart handla oxfilén till nyår och 1 gång i veckan besöka hallen och sen gå och handla färsen på willys pga priset är billigare och om 2 år gnälla att hallen inte finns kvar. Noterbart i den frågan är att senast jag handlade butiksmald nötfärs på Lucullus som ligger här i kvarteret kostade det 115:-/kg. Idag såldes nötfärs för 79:-/kg i saluhallen..
Hallen var mycket bättre än jag hade trott att den skulle vara, det var mycket fint, bra planlösning, restaurangerna såg härliga ut och överlag en härlig hall! Jag är rätt säker på att det här kommer bli kanon.
 
Stortorget i lördags:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Järntorget
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0