Örebro - Malmö Redhawks

Sådär, Örebro kom tillbaka efter den taffliga matchen hemma mot Troja/Ljungby i onsdags, och spöade Malmö Redhawks utan pardon, 6-3! Helt annan match än i förrgår, riktigt rolig att gå på! 2529 i publiken, jag gissade på 2871. Får väl räknas som en okey publiksiffra en fredagskväll, med tanke på att matchen även sändes på tv.
Minns förra året då Örebro fick frossa och torskada flera hemmamatcher när det var över 2000 på läktarna..

Dock kanske Örebro ska fundera över om det verkligen är en bra idé att ta 150:- i entré i matcher som räknas som stormatcher, vilket är ca hälften av matcherna. Derbyna kan jag tycka är okey att det kostar 150:- istället för 100:- som det brukar kosta, men lag som Mora, Södertälje och Rögle drar inte dom som inte går så ofta. Ska man dessutom ha sittplats så kostar det 200:- inkl. entré. Jag personligen kan ju tycka att det är värt det, men sällanpubliken är nog mer tveksam.
Är man dessutom en familj med 2 vuxna och ett par ungar på halsen så drar det iväg. Småglinen vill väl ha korv och snask, och en kopp kaffe vill man ju själv värma sig med.
Örebro Hockey borde blicka mot ÖSK som har en familjeläktare och erbjudanden om att gå vuxna med barn till rabatterat pris, men även fler olika erbjudanden om säsongsabonnemangberoende hur familjen ser ut till antalet.
Det tycker jag absolut bör föras in som alternativ även i hockeyn, kan inte se någon aledning till att INTE börja med det över huvud taget.
Supportåterväxten är livsviktig, det är snorungarna på läktaren som kommer bli stammisar och livstidssupportrar, och om 20 år sitta i ledningsgruppsmöten och besluta var man ska stoppa in årets $$-säck med sponsorpengar.
Rätt var det är så får dom själv ungar som dom tar med sig till hallen och köper örebro-mössor till i julklapp.
http://nilsis.blogg.se/2011/february/utkast-feb-22-2011.html

Här kan man se dagens mål! http://na.se/sporten/ishockey/1.1398009-na-tv-orebros-maktiga-urladdning-mot-malmo

Lite pics!

Dahlberg stod. Stabilt.

Örebro gick upp till 3-0 på ca 10 minuter!











Billiga hamburgarer fanns eftter matchen..









Publiken!

Weinstock och Matt Keith tafsar på kameran efter ett mål














Ha så kul i er 60-mil långa bussresa hem i natten, Malmö ;)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0